Vardagslyx endast 30 minuter från Stockholm

Du är hjärtligt välkommen till vårt SPA. Det är till för dig, din hälsa och ditt välbefinnande. Du stiger in i en behaglig atmosfär, låt stressen rinna av och vardagsbekymren går upp i ånga. Här kan du låta dig själv njuta till fullo.

Scandic Skogshöjd Hotell & Spa ligger i centrala Södertälje. I vårt SPA som öppnade 2006 upplever du vardagslyx i en miljö som skapats för rekreation och samvaro. Slappna av och njut av sköna dagar och passa på att ta en behandling.

Skogshöjd SPA erbjuder 2 jacuzzi, 5x13 meter varmbassäng, romersk kallbad, ångbastu och två separat torrbastu. Vi har sitt -och liggstolar som gör att du både kan relaxa före och efter din behandling.

Du kan välja mellan hydroterapi och olika behandlingar. Vi har fyllt vårt SPA med fina och rymliga behandlingsrum. Behandlingar för ditt välbefinnande, både för män, kvinnor och barn. Hos oss hittar du en behandling anpassad för dig. Vi hjälper dig även med rådgivning.

I SPA bar du kan dricka en god öl, vin eller prova även lättare maträtter. Du kan när som helst dricka te eller äta frukt i våra SPA. Lokalen är utformad för att gästerna ska kunna varva ner och hämta ny kraft. I Skogshöjd SPA har du också tillgång till tidningar och böcker som du läser i en av de bekväma relaxstolarna.

GRUPPER: Boka in en dag på Spa med era vänner. Njut i vår pool och jacuzzi med en DIY spa kit från Babor! Ni får tillgång till bastu och relaxavdelning med frukt och dryck och ett privat rum där ni kan göra er i ordning inför dagens/kvällens aktiviteter.  Mer information under Spapaket.

Du är välkommen att boka via mail eller telefon:

 Spa@scandichotels.com

+46 (0) 8 517 391 10

 

Behandling går även bra att boka online:

Boka tid

 

I samarbete med Babor

Vi erbjuder högteknologisk hudvård från exklusiva BABOR, som är en ledande tysk spa- och hudvårdsserie med enastående produktkvalitet. Skogshöjd SPA är ett hotell-spa med ett stort utbud av behandlingar som alla lyfter fram den naturliga skönheten. Aktiva ingredienser från växtvärlden är utgångspunkten i våra ansikts- och kroppsbehandlingar samt massage som är ideala för både kvinnor och män. 

Ge bort som present eller skäm bort dig själv 

En behandling och vistelse på Skogshöjd SPA är en omtyckt present. Ge bort ett presentkort på valfri behandling eller unna dig ett besök själv. Antingen kommer du hit på egen hand eller så besöker du oss med vännerna eller företaget. Det finns många anledningar att besöka Skogshöjd SPA.